Sophie by Sophie & MBMJ

Mina födelsedagspresenter har verkligen gått i smyckenas tecken. Här kommer ytterligare två smycken som jag fick när jag vaknade upp på födelsedagen i LA.

Ett gulligt armband från Sophie by Sophie. Så fint är det! Så enkelt och tunt, perfekt att ha på sig till vardags men även om man ska på finare tillställningar. Tunga och tydliga smycken är inte direkt min grej så jag är verkligen så nöjd med detta armband.

Och matchande örhängen till från Marc by Marc jacobs. Nu har jag både en uppsättning guldiga samt silvriga smycken vilket är perfekt, då kan jag variera mellan dem och inte tröttna lika fort.

Men den bästa presenten av alla var ändå: körkortet!! Visserligen måste jag ju själv ta själva kortet och lyckas på prov + uppkörning, men själva kortet och allt runt omkring kostar ju så mycket pengar, så att få allt betalt är verkligen hur bra som helst för en fattig student som mig. Längtar så mycket tills jag har körkortet i min hand och kan köra runt själv på vägarna...

  • Postad i: New in

Gillar

Kommentarer

Mariinos
Mariinos,
Men vilken fin blogg! 😊
Kika gärna in på min, och delta i veckans blogg. Kram <3
nouw.com/mariinos
JenniferEnstrom
JenniferEnstrom,
Så fina, älskar örhängerna!
nouw.com/jenniferenstrom
theresehansen,
Spännande med körkort 😃 Jag la faktiskt upp ett inlägg idag om mina bästa tips när man ska ta körkort! Så om du vill får du gärna kolla in 😊
theresehansen.myshowroom.se