sovmorgon eller inte sovmorgon, det är frågan

Idag är det tisdag, jag börjar klockan 8 och stiger upp ur sängen två timmar tidigare. Detta innebär att det inte finns någon tid till det som ni ser på bilderna här över, den där extra stunden på helgmornarna när man bara tar det lugnt och njuter av att slippa stressa. I ettan började jag 8 i princip varenda dag, men nu i tvåan kommer vi undan med att börja 8 endast två gånger i vecka. Det tackar vi för. Jag har alltid varit en människa som lätt väljer bort sovmornar mot att få sluta tidigt istället, men nu på senare tiden har jag faktiskt börjat tänka om. Jag har förstått hur viktig den där sömnen är, hur mycket den påverkar resten av ens dag, att börja senare får mig både på bättre och humör och att prestera bättre på lektionerna. Dessutom älskar jag ju, som ni redan vet, att ha tid på mig att fixa i ordning goda frukost som jag sedan äter i lugn och ro. Hur funkar ni? Föredrar ni en sovmorgon eller gillar ni att börja tidigt och sluta tidigt?

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

tovvsan,
Föredrar sovmorgon, varje dag <3
tovvsan.blogspot.se/
lloviisafritzson,
Jag älskar att få komma hem tidigt efter skolan och känna att man har hela dagen på sig, men samtidigt så är det sååå himla skönt att få kunna äta en god frukost i lugn och ro utan att behöva stressa, kan nt bestämma mig vilket som är bäst haha :(
llovisafritzson.blogg.se
s.brunnmyra,
Jag tycker det är mycket bättre att komma hem tidigt, jag oket ändå tidigt hemifrån på morgon för jag åker buss. Men när man kommer hem tidigt på en eftermiddag kan man först göra läxor och sedan lägga sig i sängen och kolla på någon bra serie!
susannabrunnmyra.wordpress.com
aliciastyle
aliciastyle,
Ge mig din frukost, det där var något av det godaste jag sätt på länge! Här i London lever man på toast med sylt varje morgon, haha. Hade inte tackat nej till din frulle!
nouw.com/aliciastyle
caramelsquadd,
Så fina bilder! Jag brukade ju börja riktigt sent, och sluta sent varje dag i både ettan och tvåan, men detta år går det faktiskt ganska bra då jag börjar sent och slutar ganska tidigt.
mishmishing.blogspot.com