Studentfoton

​Håller just nu på att fixa mina tackkort och hittade dessa porträttfoton från min studentdag. Varenda gång jag kollar på bilder eller tänker tillbaka på dagen blir jag så nostalgisk. Den 10:e juni känns som en hel livstid sen, samtidigt som det känns som om det var igår. Vill så gärna uppleva och göra om allt igen. Jag insåg det inte då och jag har fortfarande inte insett att jag inte kommer gå tillbaka till blackan något mer, aldrig boka bibblan på UF, springa mellan raster och hämta frukter i matsalen, lyssna på Magdas roliga historier, höra "det är rektor Magnus som talar", ha intressanta diskussioner i matsalen, få kladdkaka på kladdkakans dag eller skratta bort håltimmar i ljushallen. Känns så konstigt och helt fel. Kommer nog inte fatta det förrän 18 augusti när min bror går tillbaka skolan men inte jag.

  • Postad i: Amanda

Gillar

Kommentarer

CherryOnTop
CherryOnTop,
Grattis till studenten! 😊
nouw.com/cherryontop
Eira,
MG,
Oj så vacker du är! Och jag förstår att det kommer kännas konstigt att inte komma tillbaka till skolan. Det är ju en mer naturlig övergång från högstadiet till gymnasiet än gymnasiet till "livet". Vad händer sedan liksom haha?
marinda.blogg.se
emeliies
emeliies,
Åh så fin!!
nouw.com/emeliies
HildaJohanna
HildaJohanna,
Så fina bilder Amanda!
nouw.com/hildajohanna
amandaaholmgren
amandaaholmgren,
Så himla fina bilder!
nouw.com/amandaaholmgren
Alva
,
Åh skulle inte du kunna göra ett inlägg om hur du fixar dina ögonbryn? Typ om hur du plockar de, fyller i osv osv. De är superfina, verkligen!! <33