Svar på frågestunden del 1

Vad har du för framtidsplaner? Åh gud jag vet inte.. Men det jag vet är att jag vill resa massor och typ volontärarbeta. Jobba i ett halvår och spara pengar och sen kanske resa i 3 månader och volontära i 3 månader. 

Om du skulle behöva placera ut två kilos vikt på kroppen, hur skulle du fördela vikten? Rumpa och bröst, lätt. Är inte så kurvig om man säger så. hahaha

1. Hur blev du så duktig på att fota? Öva öva öva! Har fotat i flera år nu och jag har lärt mig av mig själv och genom att läsa fotobloggar och inspirerats av andra.

2. Vilken Kamera använder du? Canon 6D

3. När började du fotografera? Början på 2010 och sen köpte jag min första kamera när jag var i New York i Mars 2010, så då blev det mer på riktigt.

4. Vilka objektiv har du? Canon 50 mm f/1.4 USM

5. Hur redigerar du dina bilder? Ljusar upp och lägger på kontrast och ändrar lite färgbalans. Har en hel kategori med tips, kolla där!

6. Favoritaffär? Hmm svårt. Har typ ingen speciell nu för tiden. Shoppar inte så ofta längre. Köper lite större grejer då och då. Men affärer med många olika märken är ju alltid bra.

7. Favorit parfym / bodymist? Har typ två parfymer, en ralph lauren och en från VS

8. Kan du göra mera tips inlägg? Typ recept, redigerings tips osv? Ja! Men recept på vad? Redigeringsinlägg på vilken typ av bilder?

9. Kan du svara på frågorna i en video? Kanske kan svara på nån del i en video!

10. Kan du göra en room tour? Har gjort två på min videofyme. Tycker inte att mitt rum ser bra ut på film.. haha!

11. Vad för objektiv använder du dig av på den andra bilden här ovanför? Den med dig i en vit tröja och alla löven. Använder alltid mitt Canon 50mm f/1.8, men nu har jag ju som sagt bytt upp mig.

12. Varför slutade du blogga på blogg.se? Kände att blogg.se är så tråkigt och man fick ingen utveckling. Hade tröttnat.

13. Tjänar du pengar genom bloggen? Ytterst lite.

14. Hur lång är du? 167 cm, önskar jag var 170 åtminståne! Nästan alla mina vänner är ganska långa!

15. Har du färgat gåret någon gång? HarSu slingat två gånger.

 Oj, det blev väääldigt mycket frågor men hade så mycket som jag undrade hahah. Älskar bloggen, så sjukt fina bilder!! Kul med frågor, ingen fara! Tusen tack! :)

Du skrev i ett inlägg för ett tag sedan, "Confessions", då du skrev om mat, och att du alltid kommer att ha en speciell syn på mat osv. Det skulle vara jätteintressant att läsa mera om det, då så många faktiskt har problem med mat. Jag förstår om du tycker att det är för personligt att skriva öppet på din blogg, men jag tänkte att det kunde vara en ganska bra och viktig sak att ta upp. Men bara om du vill såklart, annars kan du kanske skriva om det i allmänhet utan någon koppling till dig (på tal om att skriva så är du väldigt duktig på det!). Hoppas verkligen att du mår bättre nu, du är superfin, älskar ditt hår och dina underbara ögon! Ta hand om dig :) Först och främst tack för din fina komplimang! Mina ögon är något jag verkligen inte gillar.. haha. Men i alla fall. Ja, alltså jag skulle kunna skriva om det men jag har typ förträngt ganska mycket. Och sen är det även många om mina nuvarande vänner som inte riktigt vet något om det, för att dom har inte enkelt inte frågat. Och jag skulle absolut kunna berätta, men vill inte att de ska läsa genom bloggen liksom. Så jag kanske skriver om det på något annat sätt. Men vill ju självklart hjälpa alla som sitter i samma sits. 

vad kan få dig att skratta? När jag är på bra humör - massor! När jag är på sämre humör - inte så mycket. Haha! Men typ roliga bilder/filmer, skämt, när någon ramlar eller liknande (haha), ja allt som är roligt skrattar jag åt!

nämn tre saker du inte skulle kunna leva utan? Familj, vänner och resor!

hur ska den perfekta kompisen vara för dig? Omtänksam och uppmärksam. Fråga hur jag mår, verkligen bry sig och liksom känna när jag inte mår bra. Sen självklart rolig och våga bjuda på sig själv. Någon som man kan skämta med och har roligt med. Sen skulle det ju vara toppen om vi gillade samma saker och ville göra liknande saker. Någon som också vill resa, göra spontana grejer, umgås, festa, och ja allt det där.

hur skulle du beskriva dig själv med tre ord`? Ambitiös, äventyrsfull, omtänksam

vad inspirerar dig? Tumblr, instagram, bloggar, tidningar, podcast

hur spenderar du helst en helt ledig dag? Vaknar upp efter en inte för lång sovmorgon, men ändå lite. Äter en god frukost ute i solen, åker till någon klippa och badar med kompisar, har med picknick, äter jordgubbar och lyssnar på bra musik, cyklar hem i kvällssolen, äter middag på ängen och sen utgång på kvällen.

får du ångest av något, i så fall vad? Massor! Skolan, träning, mat, mitt utseende, alla andras perfekta liv. Borde inte jämföra mig så mycket med andra..

vilka maträtter/godsaker är dina favvisar? Sushi, lax, grillat kött, sommarsallader, fruktsallader, italiensk glass och pasta!

1. jag tycker också det vore bra om du skrev om mat och tips till andra som kanske sitter i den sitsen du satt i för några år sedan. Det verkar vara väldigt efterfrågat så jag kanske gör det i framtiden!

2. när började du fota? 2010

3. EN bild du är väldigt nöjd över. svårt men en ska det vara! Alltså det är typ helt omöjligt... är inte helt nöjd med någon. Men denna gillar jag:

(Har den tyvärr inte sparad större, därför jag gjorde en ram runt om)

4. en bild som ser helt annorlunda ut efter redigering/en bild du vart väldigt missnöjd med som du piffade upp i photoshop. Piffar väl upp ganska många tråkiga vardagsbilder som jag inte har lagt så mycket tid på.

5. pluggtipps, hur fick du A i alla ämnen? Inlägg med pluggtips kommer!

6. hur får du så fint långt lockigt hår? Tack!! Jag undviker plattången/fönen, tvättar 2 gånger i veckan och använder då schampo, inpackning och balsam i den ordningen. Sedan använder jag varje dag ett spraybalsam och hårolja.

7. Några syskon? vad heter han/hon? är ni nära varandra? Viktor, 15 år (född 1999). Ja, alltså vi brukar ju ganska ofta (haha) men när det väl gäller så! 

8. favoritämne i skolan? Företagsekonomi är typ det enda jag tycker är lite roligt.

9. när började du vara så ambitiös? Har alltid varit det tror jag. Men jag är inte överambitiös utan jag har lätt för att lära mig.

10. vart får du inspiration till dina bilder? Samma stället jag nämnde ovan!

Favorit klädes butik och klädesmärke? Favorit sminkmärke? Skulle du kunna rekommendera canons 50 mm 1.8 om man vill ha skarpa ljusa bilder? Vad klär du på dig om du inte vet vad du ska ta på dig en dag? Tips på en bättre blogg? Älskar din blogg! 1.Har ingen favorit just nu. Väldigt tråkigt faktiskt. 2.Sminkmärke gillar jag Clinique. 3. Aboslut! 4.Ett par jeans och en basic T-shirt plus min klocka och ett par snygga skor.

1. Om du lägger armarna i kors, vilken hamnar överst? Höger!

Är du höger eller vänsterhänt? Höger!

Kebab eller pizza? Pizzaaaa

Drömyrke? Typ något likt med det Michaela Forni jobbar med.

Ögonfärg? Blå

Om du fick sjänka 1 miljard kronor till en organisation, vilken skulle du välja? Barncancerfonden

Kan du ha en läsar träff? Hahha, njaa...

Avgudar du någon? Hmm nej

Jag tycker om dim blogg, himla mkt. Bilderna är lixom som ingen anmans. Åh tack!!

Favorit färg? Blått, vitt, svart

Vad är det läskigaste du har gjort? Gud vilken svår fråga.. Men att byta fotbollslag helt själv är ganska läskigt

Kan du rabla alfabetet baklänges? Måste alltid börja från början om jag ska veta ordningen i slutet, så nej.

Kan du spla något instrument? Nej tyvärr.

Skrev blogg.se något när du slutade på deras portal? Dom länkade ju typ varje inlägg du gjorde, vilket var as schysst. I think. Nej det gjorde dom inte. Jag vet inte varför jag hamnade på startsidan hela tiden. 

Hur kunde du få MVG i alla ämnena? Har du lätt för att lära eller är du as intresserad? Kram & puss bomulstuss :) Lätt för att lära mig, inte det andra! haha

Om du bara fick lov att äta en sak för resten av ditt liv, vad isf? Lax i olika former och smaker

Vad tycker du mest om att fota? Natur, människor eller vad? Resor!

Favoritstad? New York. Fast jag älskar Stockholm också

Kraam, älskar din blogg <3 Tack! Kram på dig!


Gillar

Kommentarer