Svar på frågestunden del 1

jag är ganska ny här, så tänkte om du kunde skriva ett inlägg om dig själv så man får en inblick på vem du är ? :) tycker om din blogg då jag blivit mer inspirerad på att fotografera mer nu :) Kul att du gillar min blogg! Det kan jag självklart göra, men det skulle underlätta om du berättar mer specifikt vad du vill veta. Familj, vänner, intressen, kärlek osv.?

Vad använder du för kamera? Jag använder Canon 6D

När började ditt intresse för foto? Typ vintern 2010 :)

Hur redigerar du dina mobilbilder? I vilken app och hur exakt gör du? Tack för bra blogg, kraam!! Jag kan göra ett inlägg om detta, svårt att förklara med bara en enkel mening. Tack så mycket! 

Hur har du fixat dina ögonbryn så bra?! Haha, tack, men jag hatar mina ögonbryn.. Dom är otroligt tunna och spretiga längst ut så jag kan liksom inte alls forma dem bra, dessutom är det så himla ojämna. Kanske är det bara jag som är superpetig, hoppas det. Ser dock hyfsade ut på bild ;)

Du har sån otroligt fin stil och därför undrar jag vilka dina favoritklädesplagg är, om du nu har några som du tycker särskilt mycket om? Annars undrar jag om det finns någon färg som du anser att du passar bättre i än någon annan? Alltså, en liten inblick i din garderob och i dina klädestankar vore grymt! Men åh tack så mycket! Just nu är jag så jäkla less på min kläder, använder ungefär en tjugondel av allt jag äger. Men, jag har några favoritplagg såklart, kommer inte på vilka just nu (haha), men kan fixa ett inlägg om det med! Färger jag passar i är nog vitt, svart, grått och blått. 

Vad gjorde att du fick upp ett sådant stort intresse för foto? Du är fantastiskt bra på att fota alltså! Tusen tack!! Jag vet helt ärligt inte.. Jag kände väl att jag ville ha fina bilder till bloggen och sen när jag fick komplimanger för mina bilder fortsatte jag att fota och fortsatte då att utvecklas och tyckte att det blev roligare och roligare.

Vilken är din bästa resa du gjort? Varför just den resan? Den bästa resan är helt klart Sitges i sommras med mina bästa vänner eller när vi reste genom Europa förra sommaren. Sitges var bäst eftersom jag fick resa med mina underbara vänner och vi hade så jäkla kul. Jag har så många minnen därifrån och vill typ gråta när jag inser hur mycket jag saknar det. Europaresan var bra eftersom den var så annorlunda mot alla andra resor jag gjort. Vi åkte genom ungefär 5 länder och fick se så otroligt många olika platser och ställen. Det var en blandning av allt, städer, stränder, berg, italienska byar, skidorter osv. Så mycket upplevelser i en och samma resa!

 Vad är ditt drömresemål? Jag skulle väldigt gärna vilja åka överallt i hela världen i princip, svårt att säga en specifik plats. Men jag vill gärna till Australien, Nya Zeeland, Karibien eller någonstans i Afrika. 

Vilket är ditt favoritplagg? Tycker du har jättefin klädstil och blogg! Svarar som jag gjorde på frågan över, det kommer i ett inlägg!

vad tränar du? Just nu springer jag eller styrketränar hemma

hur ofta tränar du? Nu har jag ju varit sjuk ett tag och inte riktigt kommit in i rutinerna igen, men ungefär 3-5 gånger i veckan. Jag försöker träna så ofta jag hinner. 

 brukar du köra övningar hemma, vilka isåfall? Ja, det brukar jag! HÄR har jag skrivit ett inlägg om vilka appar jag använder.

är du nyttig av dig? Ja, jag är ganska nyttig av mig, men äter väldigt varierat, skipper t.ex. absolut inte kolhydraterna eller liknande.

hur ofta äter du godsaker/onyttig mat? Det händer inte så ofta på vardagarna (vet inte riktigt vad som räknas som onyttig mat dock, inte direkt så att jag äter sallad varje dag), men på helgerna kan det slinka ner lite onyttig då och då. Jag har inget emot att äta onyttigt men det är inte något jag gör bara för att.

pluggtips? du har fem prov inom en månad, hur lägger du upp det? Hur gör du det roligt att plugga? Har tänkt att skriva ett inlägg om detta! (haha sorry skriver så på varenda fråga)

inredningstips? Möblera om ofta! Det ger så mycket nykänsla till rummet. Köp nya kuddar, lampor och tavlor för att ändra om lite. Jag tycker också det är snyggt att inreda med användbara saker, typ en klädställning, lådor osv.

fototips? HÄR hittar du fototips

Hur får du dina bilder så "ljusa"? Var redigerar du, eller har du någon speciell inställning på kameran? :)  Jag överexponerar lite när jag fotar och fotar också med stor bländare. Sedan ljusar jag också upp i photshop cs 5.

Hur gammal är du? Skulle vara jätte kul om du var inne på min blogg och kikade Jag är 17 år :) Fin blogg du har!

Hur gammal är din bror? (: haha (eller om det nu var din bror, du la upp någon bild för ett tag sedan) Btw, du blir så sjukt fin på alla bilder och alla bilder du tar blir så extremt fina och ljusa med bra skärpa och allt! Han är 15, fyller 16 i vinter (född 99 alltså). Men åh tusen tack!! 

Kommer ni på någon mer fråga kan ni fortfarande ställa dem!

Gillar

Kommentarer

tovvsan,
hanna.bostrom97
,
Jag som skrev fråga 1. Menade typ en presentation om dig själv, vart du bor, familj, husdjur, vänner, kärlek osv osv :)