Svar på tal

Jag Älskar också pasta men asså inte för att förstöra din glädje för pasta så kanske du borde veta bara att det är JÄTTE onyttigt, men fin blogg iaf. Kram

Alltså förlåt men vart fan är samhället påväg? Ska man inte äns få äta pasta utan att någon klankar ner på en? Och jag blir helt seriöst orolig hur vi lurar oss själva. Pasta är inte jätteonyttigt?!? Pasta är kolhydrater som kroppen BEHÖVER. Glass, godis, och chips är kanske jätteonyttigt, men pasta är INTE jätteonyttigt. Och vad, om det nu skulle vara så, varför skulle det ta bort min glädje med pasta? Varför skulle jag bara glädjas åt saker som är nyttiga? Jag vet till exempel att glass är onyttigt men jag älskar det ändå, och jag bryr mig inte, för att glass är GOTT.

Blir så himla irriterad på dagens syn på mat. Unga tjejer som inte vet bättre blir helt vilseledda. Om jag skulle fått denna kommentar för några år sedan skulle jag fått sån jävla panik över all pasta jag någonsin ätit och ätit ännu mindre än vad jag redan gjorde. Så snälla, tänk lite på vilket budskap ni förmedlar.

Gillar

Kommentarer

Guest,
helt rätt! skrämmande att folk kan vara så besatta av vad som anses bra/dåligt istället för att fokusera på vad man mår bra av, sorgligt!
llovisafritzson.blogg.se
Guest
,
PASTA FOR LIFE <33<3<3<3
Guest
,
Håller med dig för fullt ! Pasta är typ det bästa som finns och det är definitivt inte onyttigt.man blir ju nästan rädd när alla tror att man ska leva på endast keso och bär. det är väl klart att man får äta det man vill så länge man själv mår bra !
Guest
,
Håller med dig! Får man inte älska pasta eller? Även om det var onyttigt eller inte! Jag älskar också pasta, WHEE!!
Guest
,
Helt rätt finis! :)
Guest
,
Preach!!!
Guest
,
Så bra skrivet!! Och pasta är ju visst nyttigt, asbra att äta speciellt om man tränar!
Guest
,
TACK!!! Håller med dig helt och hållet! Jag FATTAR INTE varför det måste vara så sjuk hets kring mat!! Ska man inte kunna njuta av att äta något som man tycker är gott bara för att det inte endast består av grönsaker?! Jag menar, vill man verkligen begränsa sig så mycket och hela tiden känna "jag kan inte äta det, och inte det..." Jag tror på att man ska äta "vanlig mat" och få lyxa till det ibland med tex glass eller något annat som man tycker om! Kram
Guest,
Så himla rätt! Jag älskar också pasta och det är en av mina absoluta favoriter, kan äta det i mängder. Skit it vad andra tycker och tänker, den enda som du ska anse ha rätt är du själv. Pasta är kolhydrater som kroppen behöver :D
emmaflygare.blogg.se
Guest,
men herregud, vad händer med folk? :o håller med dig helt och hållet! man ska väl få äta vad man vill, och pasta är ju bara kolhydrater som du säger så det är ju inte onyttigt! så skönt att det finns nån kan säga emot denna "allt ska vara nyttigt trenden". älskar själv pasta och kan äta hur mycket som helst av det!
www.jmphoto.webblogg.se