The fault in our stars

Efter att ha hört så himla mycket bra om denna bok var jag bara tvungen att läsa den jag med. Har ännu en liten bit kvar, men åh det är en så himla fin bok och fin berättelse. Dessutom perfekt att ligga ute i hängmattan och läsa lediga sommardagar. Så tips till alla er som inte har läst denna bok ännu!

Gillar

Kommentarer

sellwin
sellwin,
Definitivt läsvärd :D
nouw.com/sellwin
ronjalagerqvist
,
hej! tänkte framkalla massa bilder för att sedan sätta upp på väggen, såg att du har gjort det! från vilken hemsida gjorde du det på ? och hur gjorde du din fotobok? :))
esmeralda,
Åh, världens finaste bok!
esmeraldaedenberg.blogg.se
info,
Hej! Vi har nyligen startat fashionforfree.se där vi kommer samla alla tävlingar av kläder, skor och accessoarer på nätet. Tanken är att man enkelt ska kunna hitta alla tävlingar och därför kunna hitta nya bloggar, tidningar och webbutiker inom mode samtidigt som man har möjlighet att delta i tävlingar och vinna! När du i framtiden har en tävling på din sida får du därför gärna kontakta oss genom formuläret på hemsidan: http://www.fashionforfree.se/?page_id=48 Du skickar bara länken till din sida så lägger vi upp din tävling hos oss så att alla som besöker sidan eller följer oss på Facebook enkelt kan hitta den. Du får gärna tipsa om andras tävlingar också! Gilla gärna också oss på Facebook så får du automatiska uppdateringar om nya tävlingar! https://www.facebook.com/fashionforfreese Mvh Fashionforfree.se
www.fashionforfree.se
johanna.blom,
Åh jag köpte den boken rätt nyligen. Håller dock just nu på med Hungerspelen så måste läsa ut den först, men jag är såå taggad på The Fault In Our Stars. För övrigt la jag ut mina favoritböcker för några dagar sen om du vill ta en titt!
majajohannablom.se
ida__98
,
Hur lång är du?
amalia.danielson,
Är den på engelska? Är den lätt eller svår läst? funderar nämligen på att köpa den och läsa den innan jag ser på filmen, så är tacksam för svar :)
amaliafoto.blogg.se
malinochlina,
bästa boken! grät som en tok! måste bara säga att jag älskar din header, du är såå fin
doubleup.blogg.se