The returning of the MacBook


Idag fick jag äntligen tillbaka min dator! Den hade ju kraschat och har därför varit inne på lagning men nu är den alltså äntligen fixad! Däremot är ju alla bilder, program och dokument helt borta. De flesta bilderna hade jag hunnit ladda över men det var ändå en massa som tyvärr försvann.. Dessutom måste jag sitta och ladda ner alla program igen och hur Jag ska lyckas fixa till mig Photoshop igen är ju ett ganska stort problem. Glad att ha datorn tillbaka igen i alla fall.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

j.staal,
Säg till när du har fixat PS, och gärna hur ;) Jag har försökt få det till mina macs hur länge som helst men inte lyckats på någon av dem -,-
www.jsfoton.blogg.se
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Jag kommer antagligen beställa en prenumeration där man betalar 107 kr på månad för att få photoshop cc och lightroom :)
nouw.com/amandavalfridsson
elainelilje,
Nämen åh vad synd! :( Jag vet hur det känns.. fy. Alla bilder också :( Usch, lider med dig!
capricore.blogg.se
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Ja väldigt segt.. men som tur var hade jag sparat över de allra nyaste, men alla gamla bilder från längesedan finns ju tyvärr inte kvar..
nouw.com/amandavalfridsson
lina.johansson,
Nej vad tråkigt att alla bilder och allt försvann! Jag har en liten fråga för du bloggade väl på blogg.se förut? Blev det stora skillnader när du bytte till nouw? T.ex med kvaliten på bilderna statistiken, designen m.m. Blir glad för svar! :)
www.linajohansson.webblogg.se
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
När jag först bytte tyckte jag att bilderna blev mycket sämre, men nu upplever jag inte detta längre. På blogg.se finns större design möjligheter, men nattstad är enklare att förstå då man slipper html-koder osv. Annars är det mesta ganska likt :)
nouw.com/amandavalfridsson
matildaholmberg,
Gud vilken fin blogg du har! Har också haft samma problem som du, allt försvann. Så himla tråkigt..
www.ovanhimlen.blogg.se
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
tack så mycket! Ja det är verkligen tråkigt..
nouw.com/amandavalfridsson
claratime
claratime,
så fin blogg!
nouw.com/claratime
mahirahadzialic
mahirahadzialic,
Hej, jag har en fråga. Vad för kamera tar du kort med?:)
nouw.com/mahirahadzialic