Time flies

Vad har hänt sen sist? Så mycket men så lite. Hela denna vecka har jag varit dränkt av plugg och följande vecka ser lika dan ut, tyvärr. Men det är bara 1,5 vecka kvar till sista provet nu. Jag menar kämpa på, sen är jag fri från plugg i ett helt år (!!!). We can do this.

Men min vecka har inte bara bestått av plugg, jag har hunnit med en del roligheter också, bland annat: gått en massa promenader i olika delar av Stockholm med olika människor. Igår tog jag och Julia en långpromenad i skogen exempelvis. Jag har varit på skiva med tema thug life, jag har varit hemma hos Emma och ätit middag, jag har ätit drömmiga mellanmål med jordgubbar, jag har haft kul på håltimmar, jag har somnat varje dag efter skolan, jag har träffat vänner, jag har gått barbent, jag har bränt mig i ett försök till att sola, jag har räknat ner till studenten, jag har panikat inför icke existerande studentklänning, jag har ätit massa glass och jag har försökt att njuta av våren för fullt.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Lollo
,
Vad ska du göra efter studenten?
nachtweij
nachtweij,
Åh så fin blogg du har! Kul också att vi befinner oss i typ samma sits typ? Jag skriver mitt sista prov på onsdag, därefter väntas endast pepp inför studenten. (!!!!!!!)
nouw.com/nachtweij