Tisdagsprat

Dagens aktiviteter: skola, posta nutellaböcker samt strosa runt i stan med Julia för att leta födelsedagspresenter. Mysig tisdag med andra ord.

Vet ni något konstigt som har hänt dock? Hände iof inte idag, men ändå: Jag har fått någon allergisk reaktion eller utslag av något slag under mitt vänstra öga. Så konstigt verkligen. Vet inte om det beror på smink eller liknande, så jag har inte vågat ha smink runt ögonen nu i veckan. Tycker det är ganska sjukt hur mycket lite smink och framförallt mascara kan göra, känner mig så naken utan, haha... (Bilden är btw en bild jag tog och skickade till Alva för att gratta på födelsedagen)  Å andra sidan är det ju bra att vänja av sig, jag går sällan till skolan osminkad annars, men det är ju himla skönt att spara den tiden på morgonen. Hur som helst: vet ni vad det skulle kunna vara? Det syns inte på bilden men det är som en röd svullnad under ögat liksom. Såklart är ju Google my true friend men har för ovanlighetens skull inte hittat så mycket. Oh Well nu måste jag avsluta detta babbliga inlägg.. Trevlig tisdag på er.

Gillar

Kommentarer

linneahallgren
linneahallgren,
Det låter precis som mina utslag! Jag använder inte mascara på underfransarna men tror det är antingen min cover all mix från make up store eller min BB-creme från loreal. Använder du någon av dem?
nouw.com/linneahallgren
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Hmm så konstigt! Nej det gör jag faktiskt inte 😨
nouw.com/amandavalfridsson
Mrs Muller-Sandvik,
Min syster fick utslag där p.g.a. att hon blev allergisk mot alvedon/paracetamol. Kolla mönstret, om du får utslagen i samband med värktabletter kan det vara värt att byta 😊
juliamullersandvik.se
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Tar inte alvedon så ofta, men ska absolut tänka på det, tack för tipset! 😊
nouw.com/amandavalfridsson