Today....

Idag hade jag studidag och att vara ledig mitt i veckan är ju alltid uppskattat, även fast jag denna dag inte gjorde något speciellt roligt tyvärr. Jag började i alla fall dagen med god frukost framför ett avsnitt av OC.

Skrev sedan en lista på allt som behövdes göras idag och kunde efter lite snabbt plockande kryssa för de två översta punkterna.

Dags för punkt nummer 3 - matteplugg. Detta varade inte så länge då jag var både hungrig, omotiverad och stressad. Gjorde mig istället en lunch som bestod av rester från måndagens risotto och inte såg så festlig ut på bild.

Snörade om mina converse som jag har tvättat i tvättmaskinen. Stort tips är verkligen att tvätta dina converse om du vill få dem vita igen. Mina var verkligen smutsiga och fula men nu är de superfräscha igen och håller tills jag införskaffa mig nya nu till våren. Jag körde massa ta bort och vanish innan jag la dem i tvättmaskinen för att få bort all smuts. Tips tips!

Letade fram min vårjacka och testade lite kläder till den. Längtar så tills det blir lite varmare och den äntligen kan komma till användning igen. Jag som aldrig brukar vara en jack-person har nu massa vårjackor som ska användas.

Här begav jag mig också mot barnen och satt barnvakt i tre timmar.

På väg hem handlade jag lite grejer till kvällens middag jag skulle laga till mig själv. Testade bland annat bönpasta och experimenterade lite i köket. Här ovan är alla ingredienser jag använde + olivolja, salt och peppar.

Så här blev resultatet! Supergott! Krutongerna kan ju varit det godaste jag lagat på länge, perfekt knapriga och smakrika <3 Vill ni förresten ha recept på detta?

Det var min lilla ledig onsdag det. Nu ska jag avluta sista punkten på listan dvs träningen och sedan ska jag avsluta dagen med någon serie.

Gillar

Kommentarer

Evans
Evans,
Älskar dessa inlägg också, lika mycket som dina outfitsinlägg! Men, du verkar ju vara ledig jämt från skolan. Gud så skönt!! :-)
nouw.com/evans
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
åh tack kul att höra! Haha ja :))
nouw.com/amandavalfridsson
cajsa.mansson1
,
Åh pastarätten såg supergod ut, önskar recept!
resanmotfrihet
resanmotfrihet,
jättefina foton! :) skulle du vara intresserad av ett länkbyte?
nouw.com/resanmotfrihet
hannahdonnellan
hannahdonnellan,
älskar din blogg så vansinnigt mycket! :) kan du göra ett separat blogginlägg om Converse tvättning? 😊
nouw.com/hannahdonnellan
peggy.eliasson
,
Recept!!!❤️❤️❤️❤️
maja.frick97,
Jag skulle gärna vilja se receptet! Vart kommer jackan ifrån också? Den var superfin :) www.healthymaja.devote.se
www.healthymaja.devote.se
pahlin99,
Så kul inlägg! Vart kommer jeansen ifrån? Såå snygga! :D
photobyemelieee.blogg.se
lydiaknutsson
,
Skulle absolut vilja se recept på detta, ser superbt ut 😊