Typical me

- Jag är väldigt kallblodig. Jag fryser hur lätt som helst och behöver alltid ha massa kläder på mig när det  är kyligt ute. Får också alltid vita och lila fingrar när jag varit ute och har frusit. Senast igår blev mina fingertoppar helt vita och tappade känseln, och då hade jag ändå bara varit inomhus.

- Jag har för många saker jag vill eller behöver göra för att verkligen ta tag i dem på riktigt. När jag har många saker att göra känns allt bara hopplöst och alldeles för jobbigt, så då skjuter jag upp det istället. 

- När det bjuds på mat, oavsett om det är frukostbuffé på ett hotell eller en middag här hemma så vill jag alltid smaka på allt. Jag vill liksom inte gå miste om något riktigt gott, och vill självklart ta chansen att testa nya saker. Tänker alltid att det kanske är sista chansen jag får att äta just denna sak, och självklart måste man ju ta vara på en sådan chans. Detta tänkande har gjort att jag har fått smaka på en maaassa saker.

- Kommer alltid på väldigt många bra saker att skriva i inlägg som dessa, men när jag väl sätter mig ner och ska skriva blir min hjärna helt tom och jag glömmer bort allt. Jag måste då pressa fram helt nya punkter. Måste lära mig att skriva ner mina idéer och tankar lite oftare.

- På tisdag händer något riktigt roligt, FÖR DÅ FYLLER JAG 17 ÅR!!

  • Postad i: Amanda

Gillar

Kommentarer

linnsan_Eriksson,
fin du är :)!
www.linnsees.forme.se
ekebergsara,
firre1999,
Älskar din blogg verkligen!! Du är verkligen jätteduktig på att fotografera. Hur sorterar du bilderna du knäppt på din dator? Har du några tips på redigering i Gimp? Jag har inte råd att köpa Photoshop. :(
fames.se/ffeelicias/