Ugg australia

Nu när snön har kommit tillbaka och ett faktiskt ganska tjock lager snö ligger på vägarna har jag varje dag innan skolan stora bekymmer om vilka skor jag ska ta. Kan låta töntigt men jag har inga varma skor jag verkligen gillar och det slutar oftast med att jag går till skolan i converse och fryser istället. Jag har en del skor att sätta på mig såklart, men det är ju som med kläder, du har en hel garderob fylld med kläder, men fortfarande ingenting att ta på dig. Har därför länge verkligen velat ha ett par Uggs mini för dessa kalla snödagar. Uggs är ju verkligen de perfekta skorna i detta väder, de är både varma och supersköna. Jag har ett par mörkbruna uggs i mellanhöjden, men jag gillar dem inte och de passar tyvärr inte bra på mig heller. Har därför verkligen funderat på att köpa ett par uggs mini ett bra tag nu då det skulle underlätta i princip varenda snödag, slippa gå med ett par fula eller i annat fall ett par kalla och blöta skor till skolan, hahah. Ni känner väl mig vid detta laget och kan väl gissa att jag antagligen skulle köpt ett par svarta, men jag tycker också att de blåa, röda och lila är väldigt fina. På eshoes.se finns i alla fall ett utbud av uggs i olika modeller och färger och för er som känner som mig kan det ju vara ett tips att kika in där. HÄR hittar ni länken till skorna.

  • Postad i: Mode

Gillar

Kommentarer

flora
,
varför köpa saker som alla redan har? är det inte lite roligare att köpa något lite mer unikt eller udda än att se exakt likadan ut som alla andra? var själv en sån som bara köpte massa märkeskläder, uggs osv, men har liksom vuxit ifrån det och klär mig lite mer personligt (går i nian nu). jag bara undrar hur du tänker, för jag vet att du har rätt mycket kläder från märken som oddmolly, a&f, hollister, ralph lauren osv. undrar bara hur du (plus vääääldigt många tjejer och killar) tänker!
pahlin99,
Jag har ett par Uggs i mini-modellen i gråa, så sköna och varma, värt!
photobyemelieee.blogg.se
tovvsans
tovvsans,
Dom ser verkligen sköna ut!
nouw.com/tovvsans
luliaa
luliaa,
Jag har ett par likande fast från esprit. Tycker personligen att de är snyggare då de har lite roligare detaljer :) https://m.zalando.se/esprit-uma-stoevletter-gratt-es111y002-c11.html Tips tips!
nouw.com/luliaa