USA - dag 1: resan dit

Strax innan fyra på morgonen ringde klockan för att vi en halvtimme senare skulle ta taxin mot Arlanda och äntligen börja vår resa. Vi skulle först flyga till Lodon och flög därför från terminal 2. Där var det helt dött och inte mycket fanns att äta heller, men vi lyckades till slut hitta en någorlunda frukost.

Flyget till Lodon gick på ungefär 3 timmar och vi landade klockan 10.

Och sedan skulle vi hänga på Heathrow i fyra timmar tills planet till LA skulle gå.

Vi passade på att äta lunch på en italiensk restaurang. Jag åt en kycklingpasta som var go. Sedan kollade vi runt i butiker och räknade ner tiden.

Dags för boarding!

Här har vi vårt plan. Så skönt att vi fick ett stort och fräscht plan. Det fanns massa filmer och tv-serier att välja på och stolarna var stora och sköna. Det behövs när flygresan tar upp mot 11 timmar. Jag lyckades kolla på tre filmer och sova en stund, men nog fick jag allt lite klaustrofobi där ett tag. Klarade inte riktigt av 14 timmars flygplanssittning under ett och samma dygn.

När vi kom fram i LA var klockan bara runt 16, så vi vann alltså 9 timmar. Det tog ett tag att ta sig ut genom alla kontroller men tillslut fick vi stiga ut ur värmen och ta oss till flygplanshotellet där vi skulle sova under natten. 

Gillar

Kommentarer