USA - dag 5 LA

Den 23 Juni gick vi upp tidigt för att åka till Universal Studios i Hollywood. Jag tog knappt några bilder därifrån var istället upptagen med att åka attraktioner och uthärda värmen. Vi åkte en del grymma 3D åkturer som verkligen var hur coola som helst. Under transformers åkturen sprutades vatten, rök och värme samtidigt som du satt med 3D glasögon och stimulerades att du åkte i ett industriområde och fajtades mot robotar. Du slängdes ned från tak, genom kontorsbyggnader osv. samtidigt som du åkte. Svårt att förklara men definitivt coolaste grejen jag åkt! I övrigt var jag faktiskt inte jätteimponerad av Universal. Nu i efterhand hade jag hellre åkt till Six flaggs där det jättemånga najs bergochdalbanor. Här fanns mer grejer runt om men inte alls lika många bra åkturer. Man saknade det där suget i magen de flesta gångerna tyvärr..

På kvällen var vi alla trötta och sega och bestämde oss för att köpa hämtmat till middag. Det fick bli supergod sushi på vår nya favvoaffär. Helt sjukt att mataffärerna i USA säljer så pass fräsch färdig mat som sushi t.ex.

Och en klassisk solnedgång såklart, de tröttnar man aldrig på. På kvällen somnade jag med ett stort leende på läpparna för imorgon var det äntligen dags för dagen jag väntat så länge på, min 18:års dag...

Bilderna tappar tyvärr så himla mycket kvalité när jag laddar upp dem... Förstår inte vad som är felet

Gillar

Kommentarer