USA dag 10 - Las Vegas 2.0

Efter Grand Canyon åkte vi tillbaka mot civilisationen. Eftersom Grand Canyon ligger så off måste man nästan övernatta någonstans på vägen dit och hem, vi valde Las Vegas ännu en gång.

I hotellobbyn i väntan på incheckning ser man verkligen en otrolig blandning av olika typer av människor. Ganska underhållande att sitta och titta på allt folk som går förbi. Såg ett och annat brudpar bland annat.

Las Vegas lika spektakulärt som alltid.

New York och Paris i samma bild, kind of..

Vi gick till New York hotellet för att äta middag, ni vet hotellet med en berg och dal bana inomhus? Där inne hade de delat upp våningen i olika delar av manhattan. Spelautomaterna låg i Times Square.

I utkanten av Times Square låg olika mathak.

Vi lokaliserade oss till avdelningen som hette Soho där vi hittade en massa mysiga restauranger.

Tillslut hamnade vi på ett hamburgerställe och jag åt en hamburgare med mozzarella, tomat, ruccola, parmesanflarn som var den godaste burgaren jag någonsin ätit. Och godaste sötpotatispommes också.

Wow vad gulliga vi ser ut att vara mot varandra, too bad att det inte alltid är verkligheten.

Bra ljus inne på toan för en spegelbild. Tyvärr hann jag bara knäppa denna bild innan någon kom in och det blev för stelt att stå och fota sig själv.

Sedan tog vi en till runda på stan längs The strip

Såg en pinkberry och var självklart tvungen att prova, trots matkoma. Det var gott, men inget speciellt.

​Sedan gick vi till hotellet, spelade lite black jack (eller pappa gjorde, då man inte fick nära borden om man inte var över 21) och gick sedan och la oss.

Gillar

Kommentarer

rebeccahjortskull
rebeccahjortskull,
Men åhh vad härligt det ser ut! Vill så gärna dit! 😊
nouw.com/rebeccahjortskull
majasl
majasl,
Alltså ååhhh vad härligt det ser ut!!!
nouw.com/majasl