Vårens måsten

Är på sånt shoppinghumör just nu och jag hittar så mycket fint som jag vill köpa. Plaggen ovan skulle komplettera min vårgarderob perfekt: bootcut i ljusblå, mörkblå och svart. Perfekta byxorna att bara slänga på sig med en slapp t-shirt eller en finare blus. Min blåa bootcut är från Tiger of Sweden, men skulle behöva ett par nya svarta då mina är så urtvättade..

Något jag verkligen är inne på nu är att köpa en jeansskjorta, gärna en figursydd i mellanblå färg, tycker denna ovan är perfekt, till dessutom ett jättebra pris, annars vet jag att det finns superfina från Levis för en dyrare peng. Även en kashmirtröja skulle jag vilja införskaffa, tänk hur perfekt att dra över klänningen en sommarkväll eller till en snygg jeanskjol.

Och inte att förglömma accessoarerna, så viktigt! Jag skulle vilja köpa mig fler solglasögon att variera med lite, exempelvis spegelglas tycker jag är coolt. Här ovan finner ni två snygga solglasögon, ena paret är väldigt likt rayban aviators men lite billigare om man är rädd att tappa bort/ ha sönder dem. Och så självklart snearkers, perfekta vårskorna. Hur snygga är inte dessa tre ovan? De röda är helt klart en härlig färgklick. Sist men inte minst måste jag köpa en ny väska, min har verkligen gått sönder.. Är fortfarande inte på mocka och behöver en stor och tålig som tål tunga böcker hit och dit. Dessutom skulle jag vilja ha en mindre väska när man ska ut eller bara in till stan och endast behöver ha med sig mobil, kort och nycklar.

Alla plagg i inlägget hittar ni på esprit.se

  • Postad i: Mode

Gillar

Kommentarer