Workout

Idag har jag lunchat med Emma inne i stan. Vi åt sushi och promenerade lite. När jag kom hem passade jag på att träna. Jag hade ont i halsen igår och kunde inte träna som jag tänkt, men som tur var har jag ingen halsont idag och kunde därför träna. Tog det dock ganska lugnt, ville inte pressa fram någon sjukdom i onödan. Jag tycker att det är extremt viktigt att man känner efter vad man själv orkar för dagen. Detta är något jag har haft ganska svårt för, men varje träningspass behöver verkligen inte vara dödsjobbigt. Jag har alltid haft det svårt för att ta det lugnt, jag är en tävlingsmänniska och vill alltid vinna över mig själv, vill ständigt utvecklas. Det är ju bra kan man tycka, men inte i för stor grad. Förr när jag sprang behövde jag få personbästa för att springturen skulle kännas värd och ens räknas. Inte alls särskilt kul då träningen bara blir en stor press istället för rolig. Brukar ni känna på samma sätt? Något som hjälpt mig är att helt enkelt inte ta tid på mina löprundor längre. Jag springer så fort jag orkar för dagen, mer än så tänker jag inte pressa mig själv, det är bara onödigt.

Nog pratat om träning - Nu ska jag slänga i mig lite mat, packa väskan inför imorgon och sedan bege mig mot Alva och Julia för reseplanering (!!).

Gillar

Kommentarer

bysanna
bysanna,
Vilka snygga shorts!
nouw.com/bysanna
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Lina
,
Känner verkligen igen mig i detta du beskriver med träningen. Men för mig har det alltid varit med just styrketräningen och inte med löpningen vilket jag tror är det som bidragit till att jag älska att ge mig ut och springa så mycket eftersom jag aldrig tagit tiden på en löprunda eller mätt hur lång den är, jag bara springer, hur långt och snabbt varieras av humör och av vad jag helt enkelt bara gör.
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Det är ju precis så det ska vara, man springer utan press och stress. Låter härligt!
nouw.com/amandavalfridsson
sannaerikssons
sannaerikssons,
Vet hur det känns när det är svårt att ta det lugnt och lyssna på kroppen... Och sjukt snygga short också!!
nouw.com/sannaerikssons
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Ja det är knepigt ibland det där.. Tack! 😊
nouw.com/amandavalfridsson